Pots renovar o obtindre per primera vegada el teu carnet d’estudiant UNED:

  • En les seus de València (CITA PRÈVIA) i Alzira: acudeix a la Secretaria del Centre amb el teu DNI. Allí et realitzaran una fotografia i et lliuraran el teu carnet en el moment. També pots aportar la teua pròpia fotografía.
  • En les seus de Gandia, Sagunt, Ontinyent i Xàtiva: acudeix a qualsevol de les seus amb el teu DNI i et realitzaran una fotografia (també pots aportar la teua pròpia fotografia). Podràs arreplegar el teu carnet passats uns dies.
  • Enviament per correu postal: envia’ns una fotografia i una fotocòpia del DNI al costat d’un sobre franquejat en què conste l’adreça d’enviament. En el Centre prepararem el teu carnet i te l’enviarem per correu postal en el sobre franquejat. L’enviament es farà al la seu de VALÈNCIA (C/ Casa de la Misericòrdia, 34 València 46014) o a la seu d’ALZIRA (C/Gandia 16, 46600 Alzira).
  • Sol·licitud per e-mail: envia un e-mail adjuntant una fotocòpia escanejada del teu DNI i una fotografia grandària carnet. Podràs arreplegar el carnet en la seua seu passats uns dies. HAURÀS D’INDICAR CLARAMENT EN QUINA SEU DESITGES ARREPLEGAR EL CARNET.

ALZIRA – GANDIA – ONTINYENT – XÀTIVA

alzira@valencia.uned.es

VALÈNCIA – SAGUNT

Cognoms de la A a L administracion@valencia.uned.es
Cognoms de la M a la Z administracion2@valencia.uned.es