Amb l’App de la UNED podràs obtindre la Targeta Universitària Intel·ligent (TUI) que et permetrà accedir a les proves presencials de la mateixa forma que el carnet físic gaudir de la resta avantatges que ofereix el carnet d’estudiant.

Envia la següent documentació a la Secretaria de la teua seu UNED indicant en l’assumpte “Sol·licitud Carnet Digital”:

  • 1 fotografia tipus carnet en format jpg amb resolució mínima de 400 píxels d’ample i 500 d’alt.
  • Còpia escanejada del document d’identitat (DNI, Passaport o permís de conduir).
  • En les seus de VALÈNCIA (amb cita prèvia) i ALZIRA: acudeix a la Secretaria amb el teu DNI, et farem una fotografia i t’entregarem el carnet a l’instant. També pots aportar la teua pròpia fotografia.

  • TOTES LES SEUS: enviament per correu postal. Envia’ns una fotografia i una fotocòpia del teu DNI al junt a un sobre franquejat a UNED València – C/ Casa de la Misericòrdia, 34 (València, 46014). Prepararem el teu carnet i te l’enviarem per correu postal. Recorda assenyalar clarament la teua adreça.

  • En les seus de GANDIA, ONTINYENT i XÀTIVA: acudeix a Secretaria amb el teu DNI i et realitzaran una fotografia (també pots aportar la teua pròpia fotografia). Podràs arreplegar el carnet en la teua seu passats uns dies. També pots sol·licitar el carnet per e-mail adjuntant una fotocòpia del teu DNI i una fotografia grandària carnet. Hauràs d’indicar en quina seu desitges arreplegar el carnet.

ALZIRA – ONTINYENT – XÀTIVA

alzira@valencia.uned.es

GANDIA

info@valencia.uned.es