Carnet d’estudiant UNED

Pots renovar o obtindre per primera vegada el teu carnet d'estudiant UNED de les següents maneres: 

En les seus de València i Alzira: l'estudiant acudeix a la Secretaria del Centre amb el seu DNI. Allí li realitzaran una fotografia i li imprimiran el seu carnet que li lliuraran en el moment. També pot aportar la seua pròpia fotografía.

En les seus de Gandia, Sagunt, Ontinyent i Xàtiva: l'estudiant acudeix a qualsevol de les seus amb el seu DNI i li realitzen la fotografia que queda registrada (també pot aportar la seua pròpia fotografia). Des del Centre de València o d'Alzira s'imprimeix el seu carnet que l'estudiant podrà arreplegar en la seua seu passats uns dies.

Sol·licitud per e-mail: l'estudiant enviarà un e-mail adjuntant fotocòpia escanejada del DNI i una FOTO CARNET ESCANEJADA, a les seus de València o Alzira. L'estudiant podrà arreplegar el carnet en la seua seu passats uns dies. EN ESTE CAS, SI ÉS ALUMNE D'UNA SEU, HAURÀ D'INDICAR CLARAMENT EN QUINA SEU DESITJA ARREPLEGAR EL CARNET.

ALZIRA: alzira@valencia.uned.es;

VALÈNCIA: cognoms de la A a L: administracion@valencia.uned.es; cognoms de la M a la Z: administracion2@valencia.uned.es

Enviament per correu postal: l'estudiant enviarà una fotografia i una fotocòpia del DNI, juntament amb un sobre degudament franquejat (en el qual conste l'adreça d'enviament). En el Centre prepararan el seu carnet i li l'enviaran per correu postal en el sobre franquejat. En cap cas s'admetrà la fotografia que no vaja acompanyada per la resta de documentació sol·licitada. L'enviament es farà al Centre de València (C/ Casa de la Misericòrdia, 34 València 46014), o d'Alzira (C/Gandia 16, 46600 Alzira).