El Centre d’Alzira, primera seu de la Universitat Nacional d’Educació a Distància en la província de València, va ser creat en 1978 com a Centre Associat de l’UNED. En l’actualitat està establit en Consorci Universitari i forma part de la Xarxa Bàsica de Centres des de 1995.

La seu d’Alzira està situada en carrer Gandia 16, en un edifici annexe a l’Institut de Batxillerat Rei Don Jaime. En ella s’imparteixen els graus de Dret, Economia, A.D.I., Educació Social, Psicologia i el Curs d’Accés Directe per a Majors de 25 i 45 anys. Compta amb serveis permanents de tutories presencials, coordinació, administració i secretaria, llibreria, biblioteca i reprografia.

El centre d’Alzira va ser distingit el 30 de desembre de 1998, per acord del Consistori Municipal, amb la Medalla d’Or de la Ciutat, com a reconeixement, en el seu vintè aniversari de creació, a la tasca de formació exercida a Alzira i en la Comarca de la Ribera Alta.

Durant els cursos 2002-2003 i 2005-2006 s’ha reformat l’edifici, aquestes obres de millora han possibilitat l’eliminació de barreres per a discapacitats amb la instal·lació d’un ascensor o adequació de serveis públics així com ampliació de la zona d’aules, equipament per a videoconferències, accés a Internet per a biblioteca o nou mobiliari.

CONEIX-NOS