El Centre Associat a la UNED Alzira-València “Francisco Tomás i Valenta” informa els seus estudiants que davant la situació sanitària a la qual ens enfrontem, i mentre dure l’aplicació de mesures preventives per a fer front a contagis i rebrots de la COVID-19, des de l’inici del curs acadèmic 2020/2021 previst el 5 d’octubre, totes les tutories es desenvoluparan: de manera presencial en les seus del Centre.

En modalitat en línia a través de la plataforma *Intecca-*UNED. S’emetran de forma *silmutánea i en el mateix horari que les tutories presencials*.
En compliment de la ràtio que limita l’aforament de les aules com a mesura preventiva d’hipotètics contagis, la nostra Universitat, i amb ella aquest Centre Associat, ha previst aquesta simultaneïtat d’emissió per a evitar, d’una banda, agrupaments massius, i per una altra garantir el seguiment de tots els seus alumnes i alumnes de la programació docent i l’accés al suport tutorial sense menyscapte de la seua accessibilitat.

Davant aquest estat de coses, el Centre aconsella amb preferència el seguiment en línia de les tutories, i només acudir presencialment al Centre si fóra estrictament necessari. Per a la resta de serveis prestats des del Centre Associat, com a atenció en Secretaria, *COIE, Biblioteca o coordinacions acadèmiques, mantindrem la petició de cita prèvia (biblioteca, Secretaria, Coordinacione acadèmiques y COIE) com fins ara i mentre dure aquesta situació d’excepcionalitat sanitària.

Sol·licitem a tots els nostres estudiants la seua màxima comprensió i agraïm com sempre, el seu alt grau de responsabilitat i civisme en el compliment de la mesures higiènic sanitàries estipulades per les autoritats estatals i autonòmiques.

A tots i totes, gràcies per triar a la *UNED com la Universitat de referència per al desenvolupament del vostre projecte educatiu i de formació.

*Excepte la modalitat en línia del *CUID, que no compta amb tutories.