Carlos Pajuelo de Arcos va nàixer a València en 1940. Llicenciat en Ciències de la Informació (Secció Publicitat), Màster en Direcció i Administració d’Empreses i Doctor en Periodisme per la Universitat Complutense (Madrid) porta vinculat al món de la comunicació més de 40 anys, compaginant l’exercici professional de publicitari amb el periodisme. 

Professor del CEU Sant Pau a València i posteriorment , de la Universitat Cardenal Herrera / CEU València d’Estratègies de Comunicació i Introducció a la Publicitat coordina i posa en marxa la Llicenciatura de Publicitat i Relacions Públiques. Ha format part del Deganat com a Director de Departament i Cap d’Estudis amb diferents Degans, havent publicat en aqueix període dos llibres d’ús docent. Actualment és professor emèrit de la citada universitat.

Home vinculat a la ràdio, participa com a redactor, presentador, etc. en Ràdio Joventut de Burjassot (València), Ràdio Nacional d’Espanya, Ràdio 80 I Ràdio Color, on ha portat programes de divulgació universitària, viatges i successos, sent el responsable de l’equip d’Antena 3 Ràdio a la Comunitat Valenciana (Alacant, València i Castelló). 

Ha creat i dirigit la revista La corriente del Grup Aigües de València, portat els Gabinets de Premsa de diversos col·lectius i és membre de la Comissió de Mitjans de comunicació Social de l’Arquebisbat de València.

Autor de dos llibres de contes i dues novel·les La Coz i El Pirómano, es vincula com a col·laborador freelance en el diari Las Provincias (València) on publica una columna pròpia amb els noms de “Palabras” i “La Chispa”. A més és, en l’actualitat, columnista d’Opinión i coordinador del suplement Salus del mateix periòdic.