El Centre Alzira-València de la UNED es suma als actes de celebració entorn del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, amb dos actes de divulgació i reivindicació que tindran lloc els dies 11 i 14 de març.

 

  • Xerrada col·loqui: Dones que investiguen sobre dones (11 de març, València)

En què s’exposaran dues investigacions que analitzen les motivacions i els desitjos de visibilitzar a les dones i rectificar la seua absència en els relats històrics. S’aprofundirà en les dificultats que han presentant tots dos processos d’investigació.

Intervindran:

Isabel Samper. Llicenciada en Dret per la Universitat de València i Màster d’Agents d’Igualtat. Advocada en especialitat de Família i Menors. Graduada en Història de l’Art per la UNED.
Marta Ruiz. Llicenciada en Història de l’Art i Màster en Gestió Cultural. Professora-Tutora del Centre Associat Alzira-València de la UNED.

LLOC: Sala d’actes de la UNED en València.
DIA: 11 de març de 2019, 18:30 hores.

 

  • Conferència: El sindicat de l’agulla. Referent històric per a l’emprenedoria social femenina (14 de març, Gandia)

La professora-tutora del Centre Marta Ruiz, impartirà una conferència que servirà de preàmbul a la presentació de l’informe “Visibilitzar l’invisible. Dones migrades i ocupació en la llar” del Servei Jesuïta a Migrants, en el marc de la celebració de la setmana de la Dona a Gandia.

LLOC: Palau Ducal dels Borja (Gandia).
DIA: 14 de març, 19:00 hores.