A causa de l’excepcional situació sanitària que travessa el país, aquest curs no se celebraran Jornades d’Acolliment presencials.

En el seu lloc teniu a la vostra disposició els vídeos amb les sessions d’acolliment del curs anterior, en les quals com cada any es va oferir la informació bàsica sobre el funcionament acadèmic i els serveis que presta la *UNED Alzira-València.

La gran novetat aquest curs és la emissió simultània a través de videoconferència de totes les tutories que ofereix el Centre, precisament per a facilitar l’assistència dels estudiants que ho desitgen en aquesta difícil conjuntura, i reduir els desplaçaments i les concentracions.


Com a nous estudiants UNED, i amb el propòsit que us adapteu ràpidament a la metodologia d’estudi a distància, us recomanem que contacteu amb les respectives Coodinacions Acadèmiques, des d’on us orientaran en els vostres primers passos en la UNED.


En el Centre conteu amb els següents serveis:

JORNADAS DE ACOGIDA – ÁREAS ACADÉMICAS

CUID (Centro Universitari d’Idiomes a distància)

DRET: Dret, CC. Jurídiques, Treball Social i Criminologia

CIÈNCIES: CC. Ambientals, Matemàtiques, Física, Química i Enginyeries

HUMANITATS: Geografia i Història, Història de l’Art, Estudis Anglesos, Llengua i Literatura Espanyola, CC. Polítiques, Sociologia, Filosofia i Antropologia

ADE, ECONOMIA I TURISME

CURS ACCÉS MAJORS 25 I 45 ANYS

PSICOLOGIA, PEDAGOGIA I EDUCACIÓ SOCIAL