Activa el teu compte de correu UNED

Com a estudiant de la UNED disposes d’un compte de correu al qual el Centre i els tutors dirigiran totes les comunicacions que siguen del teu interès: matrícula, pràctiques, incidències amb les tutories, beques, etc. Per açò és fonamental que la consultes amb freqüència.

Per a accedir al teu compte de correu UNED has de validar-te en la pàgina de la UNED i dirigir-te a l’apartat “MI CUENTA’. Allí trobaràs un enllaç a “Uned Office365 (e-correo)”.

 

 

Com reenviar correu des del compte UNED al teu correu personal?

Est pràctic tutorial del Centre de Barbastro mostra com redirigir els correus que rebes en el teu compte oficial de la UNED (identificadoruned@alumno.uned.es) al teu compte de correu personal.

https://youtu.be/Zf5uETxqu38

Us recordem que les comunicacions de la UNED amb els seus estudiants es dirigiran sempre al correu oficial

 

 

 

Como estudiante de la UNED dispones de una cuenta de correo a la que el Centro y los tutores dirigirán todas las comunicaciones que sean de tu interés: matrícula, prácticas, incidencias con las tutorías, becas, etc. Por ello es fundamental que la consultes con frecuencia.

Para acceder a tu cuenta de correo UNED debes validarte en la página de la UNED y dirigirte al apartado “Mi Cuenta”. Allí encontrarás un enlace a “UNED Office365 (e-correo)”

¿Cómo redirigir el correo desde la cuenta UNED a tu correo personal?

Este práctico tutorial elaborado por el Centro UNED de Barbastro, muestra cómo redirigir los correos que recibas en tu cuenta oficial de la UNED (identificadorUNED@alumno.uned.es) a tu cuenta de correo personal

https://youtu.be/Zf5uETxqu38

Las comunicaciones de la UNED con sus estudiantes se dirigirán siempre a esta cuenta de correo.

Ir a Arriba