El dimarts 24 d’octubre a les 20:00 h va tenir lloc en la Casa de la Cultura de Xàtiva l’acte d’obertura del curs UNED-Sènior 2017/18 presidit per Mª Acracia Núñez, Vicerectora Adjunta d’Extensió Universitària i Cursos d’Estiu de la UNED.

La cita va comptar amb la presència de les autoritats locals junt a la direcció del centre Alzira-València: Roger Cerdà, alcalde de Xàtiva i Amor Amorós, regidora d’Educació, van acompanyar al nostre director, Alejandro Cerdà, i secretari, José David Torres. Durant l’acte es va gaudir de l’actuació del Cor Polifònic Ciutat Xàtiva.

La lliçó inaugural La UNED SÈNIOR: història i art com a mestres de vida va ser a càrrec de Germán Ramírez Aledón, catedràtic de Geografia i Història de la Universitat de València.

Després de la lectura de la Memòria d’activitats del curs anterior i la intervenció d’estudiants Sènior, el director del centre i l’alcalde de Xàtiva es van dirigir als alumnes per a lloar el seu entusiasme i destacar un nou rècord d’inscripcions amb més de 300 matriculats este curs.

Finalment, la vicerectora adjunta va glossar la vitalitat i dinamisme que gaudeix el grup Sènior i els va animar a seguir alimentant les seues inquietuds en l’Aula UNED de Xàtiva.